24,00
In voorraad
SKU
TR-0715301
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Besteld voor 16.00 uur, vandaag verzonden
Specificaties
Model Afdekhoes
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Grijs
Gratis opbergtas Ja
Verpakking 20 x 15 x 5 cm
Materiaal Parachutestof
Gewicht 0.3 kg
Totale lengte 420 cm
Totale breedte 20 cm
Totale hoogte 20 cm

Productomschrijving

Hoes voor je hangmat

De ‘Sleeve’ beschermt je hangmat tegen weersinvloeden. Deze hoes is in een handomdraai te gebruiken, zodat je hangmat direct weer klaar is om in te chillen!

De ‘Sleeve’ is 4 meter lang en geschikt voor alle hangmatten zonder spreidstok. De hoes zit aan 1 kant vast aan de hangmat. Wil je de hangmat beschermen, trek de hoes dan over de gehele hangmat heen. Wil je de hangmat gebruiken, dan trek je de ‘Sleeve’ zo weer terug!

Met de ‘Sleeve’ blijft je hangmat altijd mooi zonder dat je hem steeds hoeft af te halen. Bestel deze hoes daarom meteen mee met je nieuwe hangmat!


Eerlijk en duurzaam geproduceerd in India

Tropilex produceert zo duurzaam en eerlijk mogelijk in Colombia en India. Zo werkt Tropilex in India samen met een fabriek die zich sterk maakt voor de emancipatie van vrouwen. Dit heeft geleid tot o.a. de adoptie van twee dorpjes, waarbij 60 plattelandsvrouwen van werkgelegenheid werden voorzien!

Tropilex betaalt een eerlijke prijs voor haar producten en draagt zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Zo kan Tropilex met de verkoop van elke hangmat of hangstoel een steentje bijdragen aan de welvaart van ontwikkelingsregio’s zoals in India!

Combinatie Deals

Vergeet niet te kijken bij de combinatie deals op deze pagina. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting wanneer je een hangmat / hangstoel tegelijk met een standaard of ander toebehoren besteld.

Op deze staan de betreffende producten duidelijk aangegeven. Je weet dan ook zeker of de standaard of het toehoren bij je hangmat / hangstoel past!


1% For The Planet

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Afdekhoes Hammock Sleeve
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.nl is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.870 geverifieerde reviews!