De Hammocraft: in je hangmat het water op!

We hadden al de Schnapp (de kantoorhangmat om onder je bureau te hangen), de Hammokkum (hangmat voor aan de gevel) en de Hydrohammock (een mobiel hangmatbad met verwarmd water). Maar blijkbaar kan de hangmat nog op veel meer manieren worden omgebouwd tot inventieve uitvinding. Maak kennis met de Hammocraft, misschien wel het beste hangmatdesign tot nu toe!

In je hangmat het water op

De Hammocraft is in feite niets meer dan een licht aluminium frame dat op je op twee surfboards of een rubberboot kunt bevestigen (niet inbegrepen). Aan het frame kun je maximaal vijf hangmatten hangen, zodat je in je hangmat boven het water kunt liggen om een beetje te peddelen of zomaar wat rond te drijven. Het frame is eenvoudig op te zetten en helemaal inklapbaar zodat je die makkelijk kunt meenemen in bijvoorbeeld een skitas. Een simpel idee, maar de uitvoering daarvan biedt superleuke mogelijkheden. Stel je voor: het is een prachtige zomerdag en je wilt met vrienden het water op. Iedereen neemt zijn hangmat mee, een koelbox wordt goed gevuld en hoppa, je hangt heerlijk met elkaar boven het water te chillen, met af en toe een frisse duik in het verkoelende blauw. Het ultieme zomergevoel! Of je rijdt naar een mooi natuurgebied, gaat met de Hammocraft te water en je kunt, zonder de omgeving te verstoren, heerlijk genieten van al het moois en de rust om je heen. En wij zien de Hammocraft bovenal veel kansen bieden voor outdoor activiteitencentra als aanvulling op de waterfiets, bbq donut en de supersloep. Zo’n gezellige loungeconstructie op het water is toch de kroon op ieder bedrijfsuitje of elke familiedag..!

In de Hammocraft kun je in je hangmat het water op 

Nog meer mogelijkheden

De Hammocraft is ontworpen voor plezier op het (rustige) water, maar het frame kan ook heel goed op het droge worden gebruikt. Zo kun je na een dag op het water de Hammocraft op het strand of de oever neerzetten om daar het feestje voort te zetten. Wij zagen ook al ingenieuze constructies van de Hammocraft op een onderstel met wielen, waarbij twee hangmatten fungeren als windzeil. Hetzelfde idee als een blokart eigenlijk. Geweldig om mee over het strand te racen! Uiteraard kun je de Hammocraft ook als gewone hangmatstandaard - maar dan voor meer personen - in de achtertuin neerzetten, als chill variant op een tuintafel met stoelen, of meenemen op vakantie. Ten slotte zien wij ook veel potentie voor de Hammocraft als hangplek op festivals. Er zijn festivalgangers genoeg die hun hangmat meenemen en zo’n gezellige hangmatlounge zal op elk festival zeker in de smaak vallen!

De Hammocraft op het droge is een hangstoelstandaard voor vijf personen

Hangmat erbij kopen

De Hammocraft is met zijn duizend dollar (exclusief hangmatten en boot) vooral goed te doen om gezamenlijk, bijvoorbeeld met een groep vrienden te kopen. Let op: de hangmatten zitten er niet bij inbegrepen. Als je nog geen hangmat hebt, raden wij aan om er een weerbestendige hangmat erbij te kopen. Deze droogt snel en verkleurt niet. Neem je de Hammocraft mee op vakantie, dan is een lichtgewicht reishangmat een goede optie. Als je ‘s avonds nog rustig buiten van de Hammocraft wilt genieten of erin wilt slapen, dan raden we een reishangmat met muskietennet aan om te voorkomen dat je wordt lekgeprikt. De Hammocraft is te koop via hammocraft.com.

Ultiem zomergevoel in de Hammocraft, in je hangmat het water op