Hangstoelen worden steeds populairder

Vroeger werden er vooral hangmatten aangeschaft door de consument. Maar ook in de markt van hangmatten staan de ontwikkelingen niet stil. De hangstoel wint aan populariteit en dat is niet gek, want dit product combineert het beste uit twee werelden.

Een hangstoel. Ontspannen meer toch actief! 
Een hangstoel geeft de zachtheid en de ontspanning van een hangmat, maar biedt tegelijkertijd een actievere zit dan een horizontale hangmat. Handig en gezellig als je een avondje wilt borrelen met je vrienden, want dan is een hangmat plots wel erg passief. Ook voor gebruik buiten neemt de hangstoel een steeds belangrijkere plaats in. Dit komt niet in de laatste plaats door de verscheidenheid aan stoffen, waardoor de hangstoel gewoon in weer en wind buiten kan blijven staan.

Hangstoel

Vaak wordt er gewerkt met polypropyleen, een hoogwaardige stof die bestand is tegen elk weertype en snel droogt wanneer deze nat is geworden. Kies wat het beste bij je past, maar ga wel voor kwaliteit, zodat je lang van je aanschaf kunt genieten. Zo heeft een goede hangstoel een geïntegreerde wartel, waardoor de stoel een goede draaiing krijgt. En dat is niet alleen prettig in het gebruik, het zorgt er ook voor dat de stoel lang meegaat.