Naar buiten met de hangmat

In het voorjaar en in de zomer zijn veel mensen graag buiten. Het mooie weer heeft een positieve invloed op ons en daar maken we dan ook graag gebruik van. Je kunt volop genieten van het mooie weer, ook wanneer je niet in de tuin aan het werken bent. Je neemt een goed boek en je parkeert jezelf in de hangmat. Spreekt dit jou ook aan? Onze huidige klanten vinden het heerlijk en zij delen de ervaringen graag met jullie:Moment van rust

“Sinds de hangmat in huis is ben ik iedere dag mijn moment van rust aan het nemen. Als de zon schijnt gaat de hangmat mee naar buiten maar wanneer het kouder is hang ik hem binnen en pak ik ook mijn rust. Een half uurtje lezen, even mijn ogen dicht en dan kan ik er weer voor de volle 100% voor gaan.”

Op elkaar wachten

“De hangmat kan in dit huishouden niet meer gemist worden. We maken er met het hele gezin dagelijks gebruik van en we zijn nu aan het bedenken welke extra hangmat we kiezen want meestal moeten we op elkaar wachten als we er in willen. Vanaf nu gaan wij er nog eentje aanschaffen zodat we allemaal tegelijk kunnen hangen en tot rust kunnen komen. Het hele gezin is sinds de hangmatten er zijn een stuk rustiger, we nemen onze rust, lezen meer en dat is toch wel geweldig dat dit kan dankzij de hangmatten.”