Ook celebrities chillen in een hangmat

Wij vergapen ons graag aan het sterrenbestaan van de rich & famous op deze aarde. Maar hoe indrukwekkend en mooi ze er ook uitzien in een film of op de rode loper, het liefst zien we celebrities hun dagelijkse dingen doen. Zoals de boodschappen doen in hun gewone kloffie (het liefst zonder make-up), de hond uitlaten of even chillen in een hangmat. Bijna net als gewone stervelingen!

Een kijkje in het celebrity bestaan

Om te zien dat celebs net zo dol zijn op de hangmat als wij, kun je een kijkje nemen op Instagram. De plek waar het gewone volk een kijkje wordt gegund in het fascinerende bestaan van de beroemdheden. Uiteraard zijn deze selfies zorgvuldig voorzien van filters, maar soms onthullen de kiekjes toch iets meer dan de bedoeling is geweest. Zo legden zangeres Katy Perry en producer/dj Diplo allebei hun relaxmoment in een hangmat vast en plaatsten die op Instagram. Daarop zien we dat de foto van Katy’s genietende gezicht en de in sneakers gestoken voeten van Diplo wel een heel bijzondere overeenkomst hebben: ze liggen in dezelfde,opvallende hangmat! Al eerder gingen er geruchten over een romance tussen de twee muzikanten. Niet lang nadat fans opmerkten dat deze rode hangmatten met witte palmblaadjes wel heel erg veel op elkaar leken, verwijderde Diplo zijn foto van Instagram…

 celebrities hangmat katy perry diplo

Yo en Wes op vakantie in een hangmat

Ook Hollandse sterren leiden een hectisch bestaan en komen dan graag tot rust in een hangmat. Bij voorkeur op een paradijselijk strand. Yolanthe Sneijder Cabau deelde bijvoorbeeld een selfie van haar en Wes in een hangmat op een onbekende vakantiebestemming. ‘Beautiful moments with my lover and best friend ❤️’, staat er bij de foto te lezen. Het meest besproken stel van Nederland neemt duidelijk even de tijd om hun relatie de nodige romantiek in te blazen. Daarna slingerde ze nog een paar foto’s het net op, waarvan op één Yo ligt te chillen in een hangmat tussen twee boompjes op een wit strand terwijl de zon langzaam in de azuurblauwe zee zakt… Jaloersmakend!

celebrities hangmat yo wes 

Een hangmat voor een diva

Sommige sterren hebben behoefte aan iets bijzonders, iets dat hun sterrenstatus onderstreept. Een gewone hangmat is voor een diva als Mariah Carey bijvoorbeeld geen gezicht. Zij ligt daarom alleen in stijl in een hangmat, zoals eentje die is voorzien van een decadente bontlaag. Als een koningin ligt ze in deze custom made hangmat, zo zien we op een kiekje die gemaakt werd in het New Yorkse appartement van producer/regisseur Lee Daniels tijdens een viewing party van zijn hitserie ‘Empire’. Het verschil moeten zijn!

celebrities hangmat mariah carey 

Famous family time 

En toch lijken zelfs de grootste sterren soms net gewone mensen. Actrice/model Nikki Reed bijvoorbeeld maakte een vrolijke selfie van haar en haar broer vanuit een zomerse geknoopte hangmat. Geen opsmuk, gewoon genieten van een beetje family time! En ook Beyoncé laat zien hoe je simpele geluksmomentjes in een familie hangmat kunt beleven. De superster publiceerde een schattige foto van haarzelf met haar dochtertje Blue Ivy, terwijl ze over het randje van een grote witte hangmat kijken. Een heerlijke plek om wat quality time tussen moeder en dochter door te brengen. En dat geldt zowel voor de sterren als voor ons!

 celebrities hangmat nikki reed beyonce