Warm weer = hangmat kopen

Ook zonder op het weer te letten kunnen wij zeggen dat het zomer is in Nederland. Hoe? De hangmatten zijn niet aan te slepen en ons magazijn gaat dagelijks van vol naar leeg.

Warm weer in Nederland maakt dat mensen naar buiten willen. Chillen in de tuin of op het terras. Een wat is er nu lekkerder dan je vrije dagen slijten in een hangmat onder de zon.

Grote hangmat kopen

Wat ons dit hangmat seizoen opvalt is dat mensen graag gebruik maken van een grote hangmat. Het liefst een hangmat waar het hele gezin in past. 1 van de hangmatten die momenteel erg populair is, is de Alabama hangmat. De Alabama hangmat is een spreidstok hangmat waar je met meerdere personen in kunt liggen. De spreidstok zorgt ervoor dat de hangmat open gevouwen blijft, wat het idee geeft van een erg aangenaam 2 persoons bed. Leuke bijkomstigheid is, dat de Alabama aan 1 kant wit is en aan de andere kant een kleur heeft. Als je hem omdraait heb je dus een heel nieuwe hangmat, met een heel nieuwe look.

Ook maken veel mensen de keus om een hangmat mee te nemen naar het vakantie adres. Logisch ook, want wat is er nu lekkerder dan luieren op de camping in een hangmat. Een stuk aangenamer dan krakkemikkege campingstoeltjes en je kunt er heerlijk in wegdromen.

Kom je er op het laatste moment voor je vakantie achter dat je nog geen hangmat hebt, bijvoorbeeld door het lezen van dit blogartikel? Geen probleem! Vandaag voor 16:00 uur bestellen is morgen je hangmat aan huis ontvangen. Wij berekenen geen verzendkosten en bieden vrijwel alle betaalmogelijkheden. Waaronder Credit Card, Ideal, Paypall en achteraf betalen met Klarna.

Hele fijne vakantie dagen gewenst!