99,00
Niet in voorraad
SKU
TR-0125501
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Wordt binnen 5 werkdagen verzonden
Specificaties
Model Hangmat 2 Persoons
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Veelkleurig
Gratis opbergtas Ja
Bijpassend kussentje Beschikbaar (niet inbegrepen)
Bijpassend plaid Beschikbaar (niet inbegrepen)
Verpakking 40 x 30 x 8 cm
Belastbaarheid 180 kilo
Materiaal Polycotton
Gewicht 1.8 kg
Spreidstok Nee
Lengte doek 230 cm
Breedte doek 160 cm
Totale lengte 350 cm
Minimale ophanglengte 310 cm

Productomschrijving

Vang elk briesje met een Mexicaanse hangmat

Liggend in een Mexicaanse hangmat geniet je van een zachte bries die over je rug waait. Met deze touw gevlochten hangmat brengt elk zuchtje wind heerlijke verkoeling. Perfect voor de hete zomerdagen!


Comfortabel liggen

De Mexicaanse hangmatten bestaan uit honderden dunne koorden. Deze zorgen voor een uitstekende gewichtsverdeling, waardoor je lekker kunt liggen. Ook is de Mexicaanse hangmat van Tropilex niet geknoopt, maar enkel gevlochten. Dit zorgt voor extra comfort.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat het touw in de huid snijdt. Omdat de hangmat uit zoveel touwen is samengesteld, zal dat niet gebeuren!


Eerlijk en duurzaam geproduceerd in India

Tropilex produceert zo duurzaam en eerlijk mogelijk in Colombia en India. Zo werkt Tropilex in India samen met een fabriek die zich sterk maakt voor de emancipatie van vrouwen. Dit heeft geleid tot o.a. de adoptie van twee dorpjes, waarbij 60 plattelandsvrouwen van werkgelegenheid werden voorzien!

Tropilex betaalt een eerlijke prijs voor haar producten en draagt zorg voor goede arbeidsomstandigheden. Zo kan Tropilex met de verkoop van elke hangmat of hangstoel een steentje bijdragen aan de welvaart van ontwikkelingsregio’s zoals in India!

Combinatie Deals

Vergeet niet te kijken bij de combinatie deals op deze pagina. Je krijgt namelijk een aantrekkelijke korting wanneer je een hangmat / hangstoel tegelijk met een standaard of ander toebehoren besteld.

Op deze staan de betreffende producten duidelijk aangegeven. Je weet dan ook zeker of de standaard of het toehoren bij je hangmat / hangstoel past!


1% For The Planet

Met dit product steun je direct een goed doel. Als lid van 1% For The Planet doneert het merk Tropilex minimaal 1% van haar totale jaarlijkse omzet aan goede doelen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Hangmat 2 Persoons Mexico Rainbow
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.nl is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.870 geverifieerde reviews!

Bijpassend bevestigingsmateriaal