€ 249,00
In voorraad
SKU
TR-101100
Inclusief gratis verzending
geen
De hangmatstandaard Wood Single is perfect voor veel éénpersoons hangmatten en staat bovendien ook nog eens super gaaf in je tuin of op je terras!
Voor 16:00u besteld, morgen in huis

Hangmatstandaard 1 persoons Wood

Belangrijkste eigenschappen
Merk Tropilex
Model Standaard
Gewicht 22 kg
Materiaal Hout
Draagkracht 150 kg
Totale lengte 340 cm
Totale breedte 120
Totale hoogte 122 cm

Productomschrijving

Gemaakt van vurenhout, is deze elegante standaard een mooie verschijning. Net als grote broers Wood Family en Wood Double is de standaard gemaakt met zorg. De Wood Single kan prima gebruikt worden voor de hangmatten welke een totaallengte hebben van 270cm tot max. 310cm.

Door een dipping bath zijn de oneffenheden gladgestreken. De ophanging door middel van kettingen maakt het makkelijk om de ophanglengte te variëren. Deze kettingen worden bij de standaard meegeleverd! De standaard kan het beste worden gebeitst of in de olie worden gezet.

Let op: Houd bij het kiezen van een hangmat bij deze standaard rekening met de totale lengte van de hangmat! Is deze lengte bijvoorbeeld 3 meter, dan heb je ook een standaard nodig met een minimale lengte van 3 meter. Bijna alle standaarden zijn verstelbaar, zodat je wat speling hebt m.b.t. het ophangen van de hangmat.

De afbeeldingen en de standaard zelf verschillen lichtelijk van elkaar. Door gebruik te maken van een nieuwe constructie kan deze standaard nu 10kg meer verdragen.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hangmatstandaard 1 persoons Wood
Jouw waardering

Combidealtjes

Bijpassende standaarden