€ 649,00
In voorraad
SKU
AZ-4045000
Inclusief gratis verzending
geen
Deze zeer hoogwaardige en luxe hangmatstandaard Arcus is de koning onder de hangmatstandaarden en zal je vele jaren plezier geven dat is een garantie!
Voor 16:00u besteld, morgen in huis

Hangmatstandaard familie Arcus

Belangrijkste eigenschappen
Merk Amazonas
Model Standaard
Gewicht 38 kg
Materiaal Hout
Draagkracht 200 kg
Download handleiding

Productomschrijving

De Latijnse benaming 'Arcus' laat zich vertalen als "boog". Deze benaming typeert deze hangmatstandaard dan ook als geen ander. Met de sierlijke boogvorm van het stevige larikshout, gemonteerd met roestvrij stalen bouten en moeren in je tuin met een mooie hangmat erin, kun je heerlijk tot rust komen. De "boog" kan immers niet altijd gespannen blijven.

De larikshouten bogen van de standaard bestaan uit meerdere op elkaar gelijmde lagen. Afgewerkt met een olie-gebaseerde beschermende coating oogt de 'Arcus' warm, robuust en toch elegant. Het formaat zorgt ervoor, dat de grote, dubbele en familie hangmatten van Tysco, Tropilex en Amazonas perfect in deze standaard kunnen worden gehangen.

De keuze van de juiste hangmatstandaard is afhankelijk van de totale lengte van de hangmat (= doek + touwen). Mocht de hangmat een totale lengte hebben van bijvoorbeeld 3 meter, dan moet de ophanglengte van de standaard minimaal diezelfde 3 meter zijn. Doordat de standaarden verstelbaar zijn qua ophanglengte, kun je gelukkig ook wat flexibeler zijn in het strakker of losser hangen van een hangmat.

Hoogte x breedte: 160 x 145 cm Ophang lengte: 340-420 cm (verstelbaar door bijgeleverde kettingen) Totale lengte: 437 cm Materiaal: Larikshout

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hangmatstandaard familie Arcus
Jouw waardering

Combidealtjes

Bijpassende standaarden