Speciale prijs € 449,00 Normale prijs € 549,00
Niet in voorraad
SKU
TR-0330201-1
Actief met hangmatten sinds 2003. Sindsdien meer dan 175.000 tevreden klanten! Bij vragen kan je ons altijd bellen of e-mailen.
Wordt binnen 5 werkdagen verzonden

Hangmatstandaard Familie Larch Second Chance

Specificaties
Model Hangmatstandaard Familie
Merk Tropilex ®
Liefdadigheid 1% For The Planet
Kleur Hout
Gewicht 31 kg
Verpakking 198,5 x 47 x 12 cm
Belastbaarheid 200 kilo
Materiaal Hout (FSC® Mix)
Totale lengte 414 cm
Totale breedte 155 cm
Totale hoogte 160 cm
Materiaal standaard Larikshout (FSC® Mix)
Verstelbaar Ja, d.m.v. ketting
Ideale hangmat lengte 360
Download instructies

Productomschrijving

Dit is een tweede kans product!

Soms hebben we bij DeHangmat.nl van dit veel verkochte product een exemplaar die we niet meer als nieuw kunnen verkopen. Het product is retour gekomen en de doos is beschadigd en/of heeft enkele gebruikssporen omdat het product uitgeprobeerd is. Je krijgt daarom extra korting op dit product.

Nogmaals: Dit product wordt in een beschadigde doos of in een niet originele doos naar je toe gezonden en bevat enkele gebruikssporen.

Duurzaam lariks hout: hoge kwaliteit

De Latijnse benaming 'Larch' laat zich vertalen als "boog". Deze benaming typeert deze hangmatstandaard dan ook als geen ander. Met de sierlijke boogvorm van het stevige larikshout, gemonteerd met gegalvaniseerde stalen bouten en moeren in je tuin met een mooie hangmat erin, kun je heerlijk tot rust komen. De "boog" kan immers niet altijd gespannen blijven.

De larikshouten bogen van de standaard bestaan uit meerdere op elkaar gelijmde lagen. Afgewerkt met een olie-gebaseerde beschermende coating oogt de 'Larch' warm, robuust en zeer elegant. Het formaat zorgt ervoor dat de familie hangmatten van alle merken perfect in deze standaard kunnen worden gehangen.

De keuze van de juiste hangmatstandaard is afhankelijk van de totale lengte van de hangmat (= doek + touwen). Mocht de hangmat een totale lengte hebben van bijvoorbeeld 4.00 meter, dan moet de ophanglengte van de standaard minimaal diezelfde 3.80 meter zijn. Doordat de standaarden verstelbaar zijn qua ophanglengte, kun je gelukkig ook wat flexibeler zijn in het strakker of losser hangen van een hangmat.

Geschikt voor alle familie hangmatten op DeHangmat.nl én voor hangmatten met een totale lengte van 360 - 400 cm. Het maximale draagvermogen is 200 kg.

De hangmatstandaard is geproduceerd door het kwaliteitsmerk Tropilex.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop
Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Video

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Hangmatstandaard Familie Larch Second Chance
Waardering

Elke klant wordt door ons of door TrustPilot uitgenodigd om een review te schrijven. DeHangmat.nl is actief in heel Europa. De productreviews kunnen daarom automatisch vertaald zijn.

Je kunt ook ons TrustPilot profiel bezoeken met meer dan 1.799 geverifieerde reviews!