€ 349,00
In voorraad
SKU
TR-101300
Inclusief gratis verzending
geen
De hangmatstandaard Wood Family is perfect voor veel twee persoons of familiehangmattenhangmatten en staat bovendien ook nog eens super gaaf in je tuin of op je terras!
Voor 16:00u besteld, morgen in huis

Hangmatstandaard familie Wood

Belangrijkste eigenschappen
Merk Tropilex
Model Standaard
Gewicht 29 kg
Materiaal Hout
Draagkracht 200 kg
Totale lengte 414 cm
Totale breedte 155
Totale hoogte 160 cm
Download handleiding

Productomschrijving

Een puur en eerlijk product! Gemaakt van vurenhout, is deze elegante standaard een mooie verschijning. Net als kleine broertjes Wood Single en Wood Double is de standaard gemaakt met zorg. De Wood Family kan prima gebruikt worden voor de hangmatten welke een totaallengte hebben van 350cm tot max. 400cm.

Door een dipping bath zijn de oneffenheden gladgestreken. Het hout kan het best gebeitst of geolied worden. De ophanging door middel van kettingen maakt het makkelijk om de ophanglengte te variëren. Deze kettingen worden bij de standaard meegeleverd!

Let op: Houd bij het kiezen van een hangmat bij deze standaard rekening met de totale lengte van de hangmat! Is deze lengte bijvoorbeeld 3 meter, dan heb je ook een standaard nodig met een minimale lengte van 3 meter. Bijna alle standaarden zijn verstelbaar, zodat je wat speling hebt m.b.t. het ophangen van de hangmat.

Een hangmat moet je hier nog even bij zoeken, als je die nog niet hebt.

Vragen, of lekker lui vanuit je stoel bestellen?

Nieke Kop

Bel De Hangmat Hotline

Reviews

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Hangmatstandaard familie Wood
Jouw waardering

Combidealtjes

Bijpassende standaarden