Hangmatten Baby

Tonen als Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Baby hangmatten - Voor een leuk kraamcadeau!

Koop je babyhangmatten bij DeHangmat. De meest relaxte shop voor babyhangmatten. Account aanmaken niet nodig! Gratis verzending & retour.

Babyhangmatten zijn het ideale kraamcadeau!

Nog geen idee wat je moet geven al kraamcadeau? Denk eens aan de babyhangmat. Origineel is het zeker!

Maar natuurlijk is de babyhangmat fijn voor de baby. Omdat ze er lekker in liggen en een beetje wiegen geeft dit uren plezier en rust voor de baby.

Babyhangmatten schommelen lekker mee. Een baby die slecht slaapt zal vaak sneller in slaap vallen in een hangmat dan in bed.
Daarnaast kunt u een hangmat eenvoudig meenemen, zodat uw baby ook buitenshuis of op vakantie lekker kan slapen in de baby hangmat.

Als je koopt bij DeHangmat, dan weet je dat het goed zit. Wel zo relax!


Valt je baby niet makkelijk in slaap? Probeer een babyhangmat!

De hangmat voor de baby kan een goede uitkomst zijn als de baby niet in slaap wil vallen.

Met goed weer of met slecht weer, de babyhangmat kan altijd gebruikt worden. Boven op de kamer kan de babyhangmat namelijk neer worden gehangen maar in de zomer kan deze ook buiten worden opgehangen, je kunt dan lekker buiten blijven en de baby kan dan heerlijk slapen. Op deze manier hoef je de heerlijke zon in de zomermaanden niet te missen!


Heerlijk wiegen in de baby hangmat

De baby kan heerlijk in slaap worden gewiegd in de hangmat, je kunt namelijk naast de hangmat gaan zitten, in de tijd dat je gaat lezen kun je de hangmat heen en weer bewegen. De baby zal het heerlijk vinden en het geeft hetzelfde idee als je de baby in je armen hebt en heen en weer gaat wiegen alleen kost het nu dankzij de babyhangmat wat minder inspanningen. Het is goed om eens te kijken hoe jouw baby hier op reageert, de kans is groot dat de baby nog sneller in slaap gaat vallen en heerlijk door kan slapen.

Als de baby eenmaal slaapt kun je de baby alsnog in zijn of haar bedje tillen en lekker instoppen. Maar voor een middagdutje buiten in de zomer is het heerlijk om de babyhangmat te gebruiken, de zon is goed voor de baby en het buiten zijn al sowieso. Je hoeft je zelf op deze manier ook niet op te sluiten, je kunt lekker allemaal buiten zijn alleen moet je de hangmat in de gaten houden, maar een goed boek er bij zal er voor zorgen dat je jezelf een paar uur kunt vermaken en dan is de baby weer wakker.